Turboweekend // Skråen

Skråen || Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg
Udsolgt 235 kr.


Turboweekend spiller sidste koncert på Skråen d.20. april.

Kære venner! Vi har besluttet at den kommende forårs- og sommertour bliver vores sidste.

Vi har haft nogle fantastiske år sammen, og fået nogle af vores livs største oplevelser. Vi har mødt enormt mange søde mennesker, og er rørte og overvældede over at I har taget så godt imod os hver gang. Det har betydet alt.

Vi mærker nu at bandet har spillet sin rolle. Derfor efterlader vi musikken hos jer og håber at I vil passe på den. For os er det er på tide at rykke videre, og vi glæder os hver især til nye horisonter og nye udfordringer.

Men først glæder vi os til at se flest muligt af jer en sidste gang. Det er på scenen, sammen med vores publikum, at vi har det allerbedst, og vi kommer til at lægge alle vores kræfter og al vores kærlighed i denne sidste tour.

Tak til hele Turbofamilien for 12 fantastiske år!

- Martin,Morten, Anders og Silas”

Den Københavnske gruppe, som siden 2006 har udgivet 4 studiealbums, 2 EP'er og et livealbum, samt givet mere end 500 koncerter i ind- og udland, har efter 12 år besluttet at stoppe samarbejdet for at hellige sig andre projekter.

Den allerede annoncerede forårstour, og udvalgte sommerfestivaler, vil således være gruppens farvel til publikum, og sidste chance for at opleve bandet live.

TURBOWEEKEND består af: Vokal: Silas Bjerregaard Lassen Bas: Morten Køie Trommer: Martin Øhlers Petersen Keyboards: Anders Stig Møller

Relaterede events

Christian Fuhlendorff - Del 2


Aalborg Kongres & Kultur Center || Europa Plads 4, 9000 Aalborg

Vi Elsker 90'erne Aalborg 2018


Mølleparken, 9000 Aalborg || ,