Wrestling // Skråen

Skråen || Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg
165 kr.


Wrestling vender tilbage til Skråen! Traditionen tro indtager Bodyslam Pro-Wrestling! Aalborg den anden lørdag i januar. 80'erne og 90'ernes største underholdningsfænomen bliver bragt til live, når BODYSLAM! Pro-Wrestling endnu engang ryster Skråen i sin grundvold. Kom og oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – Hep på dine favoritter, buh af de onde, og vær en del af den helt specielle wrestling-stemningen, der er ulig noget andet!

Skråen bliver Colosseum når de vanvittige wrestlere går i ringen og udfører overmenneskelige angreb i jagten på det gyldne mesterskabsbælte. Det bliver en aften med både titelkampe, blodsfejder, tætsiddende spandex og absurd action, i en kaskade af kropskast og kæmpe-kollisioner du aldrig har set mage!

Så gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden, der byder på både arrogane hiphoppere, maskerede luchadores, brovtende svenskere og festglade fribrydere. Sidste år var der udsolgt i forsalg, så vent ikke for længe med at sikre dig billetter til øretævernes holdeplads!

Relaterede events

Aalborg mesterskab i karaoke


Cafe Frederiksberg - Livemusik || Hadsundvej 1 b, 9000 Aalborg